• "Pijn is onvermijdelijk, lijden is optioneel." Buddha

Psycholoog Alicante

Ik ben Sarahbel Pascual Pellicer, gecertificeerd in Psychologie, uw psycholoog in Alicante, Spanje. Ik ben gespecialiseerd in de Klinische Psychologie en ik heb mijn Master behaald in Gezondheids Psychologie. Op deze pagina leest u meer over mij, hoe ik u van dienst kan zijn en hoe u contact met mij kunt opnemen. Therapie in het Nederlands, Engels en Spaans.

Informatie

20170514_142606

Ik behandel mensen met diverse psychologische klachten. Angstaanvallen, depressie, stress, een laag zelfbeeld en relatieproblemen zijn enkele van de veel voorkomende klachten waarbij een psycholoog hulp kan bieden.

Ieder persoon kan baat hebben bij een gerichte psychologische behandeling met als doel je als herboren te voelen, je te bevrijden van emotioneel lijden, je zelfverzekerder te laten voelen en beter in staat te zijn om de problemen die het leven met zich meebrengt te lijf te gaan.
De verschillende vormen van psychologische behandeling die ik toepas kunt u vinden op de therapie pagina van deze site. Werkend vanuit een standpunt van Cognitieve Gedragstherapie zijn verscillende vormen van individuele therapie, relatietherapie en groepstherapie de door mij gehanteerde behandelingen en de juiste behandeling voor uw situatie wordt afgestemd op uw wensen en omstandigheden.

Naast een behandeling op onze praktijk behoort online therapie ook tot de mogelijkheden wanneer dit wenselijk is in uw situatie.

Ziekte onder ogen zien

Een fysieke aandoening kan reden zijn voor psychologische problemen voor de patient en de mensen om hen heen. Het behandelen van psychologische problemen veroorzaakt door het ziekte proces vraagt om een specifieke aanpak, toegespits op iedere fases van het verloop van de ziekte en gericht op begrip en acceptatie.

Behalve mijn ervaring met de behandeling van mensen die met een ziekte worden geconfronteerd en hun familie heb ik deelgenomen aan diverse seminars in ziekenhuizen en de universiteit, bijdragend aan de vorming van andere profesionals in mijn vakgebied.Nederlands English
psicologa-alicantePsychologiepraktijk in Alicante stad en therapie online.

Psychologie

psicologocomo
Het verlossen van emotioneel lijden, vertrouwen in jezelf herwinnen en de problemen die het leven met zich meebrengt onder ogen kunnen zien.